Verhaal

Verhaal

CAPROO inspireert en creëert uw nieuwe ik...

CAPROO geeft u inspiratie om uw stijl en persoonlijkheid nog beter te laten spreken want het zijn vooral de accessoires die uw stijl bepalen.

Bij CAPROO worden handtassen en accessoires als een geheel gepresenteerd. Een opvallende handtas wordt niet gecombineerd met een ander uitgesproken accessoire want dan verliest elk artikel zijn toegevoegde waarde. Het moet een geheel vormen en de gecombineerde accessoires moeten elkaar aanvullen.

Het is ook de bedoeling dat de CAPROO klant zelf zijn creativiteit weer gaat ontdekken. Bij het zien van een combinatie, krijgt u een andere kijk op uw garderobe en zelfs dat ene kleedje dat al zoveel jaren in de kast hangt, krijgt dankzij het juiste accessoire weer een nieuw leven... verrassend en geeft soms zoveel meer voldoening dan de aankoop van een volledig nieuwe outfit.

Het juiste accessoire dragen bij het juiste kledingstuk. Voor sommige vrouwen vraagt een sobere outfit om een opvallend accessoire... in tegenstelling tot anderen die nu net precies die soberheid wensen te behouden... volledig volgens uw eigen stijl... CAPROO biedt u een kader waarin u ongeremd op verkenning kan gaan, de sjaal aanvoelen, de handtas in de hand nemen, de handschoen aanpassen, de juiste collier en armband in het geheel laten passen... of toch geen collier en enkel de armband? Het kan allemaal... zonder verplichtingen, zonder stress, zonder zich zorgen te maken over het retour sturen mocht het niet goed passen ! Het draait om de beleving van mode, stijl en persoonlijkheid. Geen massa-aanbod want slechts 1 uniek stuk per kleur, per model, per design... wie vindt het vandaag nog leuk om de buurvrouw te zien in dezelfde outfit waarin u zich zo goed voelt en uw stijl compleet maakt ? We willen toch allemaal een beetje uniek zijn!

CAPROO wil ook vernieuwing brengen... nieuwe inspirerende accessoires die de Belgische markt nog moeten veroveren... wees er als eerste bij ! 

Op bezoek

Kom regelmatig op bezoek in de winkel in Merksplas... volg de CAPROO Facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden. Ook deze website blijft nieuwigheden aankondigen dus er is geen reden om het CAPROO nieuws te missen. Vergeet ook niet om u in te schrijven voor de CAPROO Nieuwsbrief...deze wordt afgeleverd in uw mailbox

Accessoires zijn als de kersen op de taart ! Het puntje op de i ! De “Finishing Touch” !
Het kleine detail maakt het verschil ... dat detail bepaalt uw stijl en zet uw sterke kanten extra in de verf... dat klein extraatje laat u stijvol door het leven gaan... dat detail maakt u gelukkig en u kan er elke dag van genieten! Dames, u verdient dit!

Iedereen van harte welkom bij CAPROO !

,

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x