CAPROO na corona

CAPROO na corona

Beste klanten,

Eindelijk kunnen we weer gaan shoppen en werk maken van die zomeroutfit !

Hopelijk zijn jullie allemaal gezond en wel als ook familie en vrienden. Onze leefwereld stond plots stil en iedereen snakt nu wel naar wat positief en leuk nieuws.

Hier bij CAPROO gaan we daarvoor zorgen... Op dinsdag 12 mei gaan de deuren terug open. Alle nodige maatregelen werden genomen om jullie in alle comfort en veiligheid terug te kunnen verwelkomen. Met max. 2 personen is "Social distancing" van 1.5 meter in gans de winkel mogelijk en de nodige handhygiëne is voorzien.

Kom je toch liever op afspraak zodat je alleen in de winkel bent, dan kan dat uiteraard ook. Contacteer CAPROO via mail caproo@telenet.be of via telefoon 014/89 49 39 de dag voordien. Na een telefonische bevestiging kan je dan komen shoppen op :

  • Zon- en maandag van 11 u tot 17 u
  • Alle andere dagen van 18 u tot 20 u

Tijdens de lockdown heeft CAPROO niet stil gezeten en de lentecollecties aangevuld met nog meer unieke en stijlvolle handtassen, portemonnees, zonnebrillen, sjaals en supermooie oorbellen. Ook is de keuze aan kleine geschenkartikelen uitgebreid met heerlijke bloemenparfums, badolie, bodycrème en fleurige geurkaarsen.

Klik op onderstaande link om kennis te maken met al die nieuwigheden. 
Er staat jou heel wat moois te wachten !!

Ik kijk alvast uit om jullie terug te mogen verwelkomen bij CAPROO. Het was een moeilijke periode en ik heb jullie erg gemist. Laat ons van deze zomer nog het beste maken. We hebben lang genoeg in “ons kot” moeten blijven en mogen nu weer stilaan genieten. Verwen jezelf en alle mensen die je extra wil bedanken voor welke reden ook.

Heb je nog inspiratie nodig voor een mooi Moederdag cadeau voor 10 mei ? Een CAPROO cadeaubon wordt aan huis geleverd en je krijgt nog steeds 10 % extra aankoopwaarde.

Meer info op https://caproo.webhero.be/acties/cadeaubon-10-extra

Hoopvolle groeten !!

Tot binnenkort !!

Carine/CAPROO{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x