3 JAAR CAPROO - FEEST !!

CAPROO bestaat 3 jaar en het is feest !!

Vanaf dinsdag 1 september tot en met zaterdag 5 september organiseert CAPROO een FEESTWEEK.
In de eerste plaats kan je dan de nieuwe en UNIEKE collectie komen ontdekken maar je kan ook WINNEN !! Tijdens deze FEESTWEEK grabbel je per aankoop van € 33,- naar JOUW waardebon twv € 33,- !! Er zijn maar liefst 10 bons te WINNEN dus elke dag maak je kans !! 

Maar we maken van de FEESTWEEK een FEESTMAAND.

Tijdens de maand september kan je meespelen met de Facebook-actie waarbij je voor jezelf en 4 'bubbel'-vriendinnnen een ONVERGETELIJKE Ladiesnight in de wacht kan slepen met GRATIS kleur en stijladvies voor iedereen. Daarbovenop krijg jij nog eens 10% EXTRA korting op al je aankopen die avond !! Boekt één van jouw vriendinnen die avond ook een Ladiesnight met 4 andere vriendinnen dan krijg jij nog een extra waardebon van € 25,- !! Deze bon kan je afhalen bij CAPROO wanneer de 2de Ladiesnight heeft plaatsgevonden en is geldig tot 31/12/20. 

Kom het allemaal ontdekken bij CAPROO en activeer nu reeds jouw PRIVE-BUBBEL via CAPROO's Facebookpagina en maak zoveel mogelijk kans om voor jezelf en jouw 4 bubbel-vriendinnen dit UNIEKE cadeau te winnen !! 

Inspirerende groet !!

Carine 

3 JAAR CAPROO - FEEST !!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x