3 JAAR CAPROO... BEDANKT

1 september 2017… de start van mijn CAPROO verhaal.

Ik herinner het me nog alsof het gisteren was… Wat ben ik blij dat ik de stap heb gezet!
Nu 3 jaar later, mag ik met trots terugkijken op een geweldige ervaring en heb ik NIEUWE plannen voor CAPROO.

Met heel veel dankbaarheid kijk ik terug op die 3 jaar… 3 jaar waarin ik elke dag opnieuw mijn droom heb mogen beleven. Vol passie voor mode en stijl heb ik destijds besloten om mijn hart te volgen en mijn job als IT-manager vaarwel te zeggen en voluit voor die grote droom te kiezen.

Maar het zijn vooral jullie, mijn trouwe klanten, waar ik het meest dankbaar voor ben!

Met heel mijn hart kies ik voor de UNIEKE collecties waarvan ik weet dat ik jullie ermee kan inspireren… gelukkig mee kan maken… UNIEKE stukken kan aanbieden voor jouw perfecte outfit.
Al jullie complimenten over de collecties, de CAPROO etalages, de leuke LATE NIGHT avonden waar iedereen bij wil zijn, doen altijd veel deugd en maken van mij een gelukkig mens.
Dit geeft mij steeds weer energie om CAPROO nog verder uit te bouwen tot de plaats waar iedereen een inspirerende ervaring kan beleven zodat jij met jouw perfecte outfit iedereen kan verbazen!

Om jullie te bedanken voor het vertrouwen in CAPROO ga ik jullie tijdens CAPROO's FEESTWEEK verwennen met geschenken…

Waardebons, waardebons en nog eens waardebons….en ook een ONVERGETELIJKE Ladiesnight voor jezelf en 4 vriendinnen… je kan het allemaal winnen bij CAPROO.

Ontdek HIER alvast wat ik voor jullie in petto heb aan geschenken tijdens de FEESTWEEK en FEESTMAAND. Verzeker alvast als eerste jouw "winning-seat" voor de Ladiesnight en 10% EXTRA korting via Facebook.

Wil jij ook graag als eerste op de hoogte blijven van de nieuwe CAPROO collecties, kortingen en feestacties ? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en volg CAPROO via Facebook & Instagram…. En laat je telkens opnieuw inspireren voor jouw perfecte outfit !!

Warm Welcome !!

Carine/CAPROO3 JAAR CAPROO... BEDANKT

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x